Śniadanie godz. 8,00
1 szklanka zakwasu
1 szklanka przecieru pomidorowego
2 szklanki wody z cytryną i imbirem
Gołąbki warzywne
farsz -warzywka pokrojone w kostkę (marchew ,pietruszka, kalafior ,dynia) i zagotowane na parze
kapusta -liście sparzone wrzątkiem
przyprawy -sól , pieprz ,zioła prowansalskie , wędzona papryka
zawinięte jak tradycyjne gołąbki , posmarowane ostrym sosem pomidorowym - przepis na sos tutaj
zapieczone w piekarniku 40 minut w temperaturze 180 stopni
1 szklanka herbaty z czystka
Podwieczorek godz .16
1 jabłko
1 szklanka herbaty z morwy
1 szklanka herbaty pokrzywowej
marchewka surowa do schrupania
Kolacja -godz. 19 1 grapefruit
2 szklanki wody z cytryną
1 szklanka herbaty miętowej - dla poratowania po kapuście , do tego 2 kulki ziela angielskiego -do rozgryzienia i ssania w buzi ( sposób od Agi W.) i już wiem ,że kapusty więcej nie ruszę .
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz