Śniadanie
1 szklanka zakwasu
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka zakwasu
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka passaty pomidorowej
Obiad
sok owocowo-warzywny z poprzedniego dnia
Obiad
sok owocowo-warzywny z poprzedniego dnia
warzywa z patelni z ryżem brokułowym
1 różyczka brukułu
1 marchewka
1 pietruszka
1 papryka
1 łodyga selera naciowego
1 cebula
szczypiorek
1 ząbek czosnku
1/2 łyżeczka kuminu
sól himalajska
1 łyżeczka suszonych pomidorów
Warzywa pokroić - marchew , pietruszkę i seler naciowy w talarki ,paprykę w paseczki ,szczypiorek na drobno.
Na patelnię do usmażonej cebuli dodać pokrojone warzywa , oprószyć solą himalajską , dodać łyżeczkę suszonych pomidorów , 1/2 łyżeczki kuminu , dolać 1/2 szklanki wody i dusić aż będą miękkie -około 10 minut .Warzywa przełożyć do miski .Na patelnię wrzucić potarty na tarce na grubych oczkach brokuł
zasmażać 2-3 minuty .
Posypać ryżem brokułowym warzywa w misce i gotowe .
1 różyczka brukułu
1 marchewka
1 pietruszka
1 papryka
1 łodyga selera naciowego
1 cebula
szczypiorek
1 ząbek czosnku
1/2 łyżeczka kuminu
sól himalajska
1 łyżeczka suszonych pomidorów
Cebulę pokroić w kosteczkę, czosnek wycisnąć przez praskę -wrzucić na rozgrzaną patelnię z odrobiną
wody -smażyć około 5 minut aż cebula zmięknie .
zasmażać 2-3 minuty .
Posypać ryżem brokułowym warzywa w misce i gotowe .
Na
deser
herbata
z pokrzywy
Podwieczorek
2 pieczone jabłuszka z cynamonem
Kolacja
1 szklanka soku pomidorowego
Wypite płyny
1 szklanka zakwasu
1 szklanka wody z cytryną
Podwieczorek
2 pieczone jabłuszka z cynamonem
Kolacja
1 szklanka soku pomidorowego
Wypite płyny
1 szklanka zakwasu
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka passaty pomidorowej
1 szklanka soku warzywnego
1 szklanka herbaty pokrzywowej
1 szklanka soku warzywnego
1 szklanka herbaty pokrzywowej
3 szklanki wody z plasterkiem cytryny i odrobiną soli himalajskiej
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka herbaty z czystka
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz