wtorek, 21 marca 2017

Dieta Dąbrowskiej 3x - dzień 21

Dziś po raz ostatni próbuję z kapustą , jeżeli nadal nie będę mogła jej jeść , to chyba się poddam .
Śniadanie godz. 8,00
1 szklanka zakwasu
1 szklanka przecieru pomidorowego
2 szklanki wody z cytryną i imbirem

Obiad -godz. 12




Gołąbki warzywne
farsz -warzywka pokrojone w kostkę (marchew ,pietruszka, kalafior ,dynia) i zagotowane na parze 
kapusta -liście sparzone wrzątkiem 
przyprawy -sól , pieprz ,zioła prowansalskie , wędzona papryka 
zawinięte jak tradycyjne gołąbki , posmarowane ostrym sosem pomidorowym - przepis na sos tutaj 
 zapieczone w piekarniku 40 minut w temperaturze 180 stopni 
 
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka herbaty z czystka
Podwieczorek godz .16 
1 jabłko 
1 szklanka herbaty z morwy
 1 szklanka herbaty pokrzywowej
 marchewka surowa do schrupania
Kolacja -godz. 19 
1 grapefruit
2 szklanki wody z cytryną 
1 szklanka herbaty miętowej - dla poratowania po kapuście , do tego 2 kulki  ziela angielskiego -do rozgryzienia i ssania w buzi  ( sposób od Agi W.)  i już wiem ,że kapusty więcej nie ruszę .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz