śniadanie
1 szklanka zakwasu z buraków
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka herbaty z melisy
1szklanka soku wielowarzywnego
Sok wielowarzywny nr 5
1 marchew
1/2 dużego pomidora
1/4 główki młodej kapusty
2 duże plastry dyni
1/2 pietruszki
2 łodygi selera naciowego
sok z 1 cytryny
obiad
zupa z kapusty młodej
1 marchewka
1/2 pietruszki
1/2 główki kapusty
liść lubczyku
koperek
ziele angielskie
liść laurowy
sól ,pieprz biały do smaku
warzywa obrać ,pokroić w kostkę , kapustę pokroić w paski -wrzucić do gotującej wody ,dodać przyprawy i gotować 20-30 minut .Posypać koperkiem .
1 szklanka herbaty z pokrzywy
1 szklanka herbaty z pietruszki
Podwieczorek
2 małe jabłka
3 szklanki herbaty owocowej
Kolacja
ogórek z pomidorkiem i cebulką
1 szklanka herbaty z melisy
1 szklanka herbaty z pietruszki
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz