wtorek, 6 czerwca 2017

Dieta Dąbrowskiej -dzień 16

Menu
śniadanie  
1 szklanka zakwasu z buraków
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka herbaty z melisy 

 pomidorek ze szczypiorkiem i ogórkiem kiszonym


obiad
kapuśniaczek z młodej kapusty 
1/5 główki kapusty świeżej  
1 marchewka 
1/3 pietruszki 
1/4 kalarepki
 pęczek koperku
1 liść laurowy 
1 ziele angielskie 
sól, pieprz do smaku  
Warzywka pokroić, wrzucić do wrzątku, dodać przyprawy i pokrojony koperek -gotować 15-20 minut 

3 szklanki wody z imbirem i cytryną

Podwieczorek  
  2 pieczone jabłka 

Kolacja
pomidor ze szpinakiem  na ciepło i surowym ogórkiem (szpinak ugotowany na wodzie z cytryną )
1 szklanka herbaty z melisy
1 szklanka herbaty z morwy

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz