śniadanie
1 szklanka zakwasu z buraków
1 szklanka herbaty z czystka
2 szklanki wody
duży pomidor malinowy pokrojony z cebulką
obiad
jajecznica a'la Dąbrowska
garść dyni (1 krążęk)
1/3 papryki pomarańczowej
1 szklanka kalafiora
garść szczypiorku
sól kala namak do smaku
kurkuma 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku
Cebulę obrać, pokroić w kostkę ,udusić na patelni na wodzie do miękkości .
Dodać pokrojoną w kostkę paprykę i startą na tarce dynię
Dusić na patelni aż warzywa zmiękną (10-15 minut).
Na koniec dodać pokrojony na drobno kalafior oraz przyprawy i pokrojony szczypior .
Podsmażyć razem jeszcze 5 minut .
3 szklanki wody z cytryną i miętą
Podwieczorek
grapefruit
2 szklanki wody
Kolacja
leczo - przepis tu .
2 szkalnki herbaty miętowej
2 szklanki wody z cytryną
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz