Śniadanie godz. 8,00
1 szklanka herbaty miętowej
1 szklanka zakwasu
1 szklanka przecieru pomidorowego
Obiad -godz. 12
sałatka z kapusty modrej
kapusta czerwona pokrojona w paseczki i ugotowana z łyżką octu jabłkowego
1 potarte jabłko
3 suszone pomidorki
pieprz ,sól himalajska , czosnek
pieczona papryka z piekarnika na szpinaku
Paprykę umyć , przekroić na pół , wybrać gniazda nasienne i przełożyć do żaroodpornego półmiska - zapiec w piekarniku przez 15 -20 minut w temperaturze 180 stopni.Wyłożyć na świeże listki szpinaku.Papryka zaspakaja moje potrzeby na słodkości -po upieczeniu jest słodka i przepyszna .
1 szklanka wody z cytryną i imbiremPodwieczorek godz .16
1 jabłko
1 szklanka herbaty rumiankowej
1 szklanka herbaty pokrzywowej
miseczka kiszonej kapusty
Kolacja -godz. 19 1 grapefruit
2 szklanki wody z cytryną
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz