Zmieniam zasady i jem pół na pół -surowe z ciepłym lub gotowanym .Na samo surowe jakoś już nie mogę patrzeć .Apetyt wzrasta ,więc zawsze pod ręką mam przegryzki:
-obrana marchewka
-ususzone w piekarniku plasterki buraka
-plasterki kalarepki
-ogórek surowy w plasterkach
-cząstki grapefruita
-chipsy z pietruszki
-plasterki rzodkiewki
-małe koktajlowe pomidorki
-suszone pomidory -kupuję z Biedronki
-bardzo rzadko ,ale zdarza mi się ,gdy potrzebuję cukru -suszone jabłka
Menu na dziś
Śniadanie godz 8-9
1 szklanka zakwasu - ten kupiony w Kauflandzie
Mój osobisty zakwas właśnie jest w trakcie dojrzewania - jak zrobić dobry zakwas zajrzyj tu
1 szklanka soku z pomidorów z pieprzem
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka wody z cytryną
Obiad godz.11-12
sałatka warzywna - ugotowana marchew i pietruszka ,sparzony brokuł , surowy ogórek i szczypiorek -wszystko pokrojone i skropione sokiem z cytryny
1 szklanka herbaty z morwy
Podwieczorek godz.16
dwa pieczone jabłuszka
1 szklanka herbaty z natki pietruszki
Kolacja godz. 19-20
leczo warzywne - przepis tutaj
1 szklanka herbaty z melisy
Wypite płyny
1 szklanka zakwasu
1 szklanka soku z pomidorów z pieprzem
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka herbaty z morwy
1 szklanka herbaty z natki pietruszki
1 szklanka herbaty z melisy
4 szklanki wody z imbirem ,cytryną , kardamonem i goździkami
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz