czwartek, 25 maja 2017

Dieta Dąbrowskiej -dzień 4

Menu
śniadanie 
1 szklanka zakwasu z buraków
1 szklanka herbaty z czystka
1 szklanka herbaty z melisy 
1szklanka soku wielowarzywnego

 Sok wielowarzywny nr 5
 1 marchew
1/2 dużego pomidora
1/4 główki młodej kapusty
2 duże plastry dyni
1/2 pietruszki
2 łodygi selera naciowego
sok z 1 cytryny

obiad
 zupa z kapusty młodej
1 marchewka
1/2 pietruszki
1/2 główki kapusty
liść lubczyku
koperek
ziele angielskie
liść laurowy
sól ,pieprz biały do smaku

warzywa obrać ,pokroić w kostkę , kapustę pokroić w paski  -wrzucić do gotującej wody ,dodać przyprawy i gotować 20-30 minut .Posypać koperkiem .

1 szklanka herbaty z pokrzywy
1 szklanka herbaty z pietruszki 

Podwieczorek
2 małe jabłka
3 szklanki herbaty owocowej 

Kolacja 
ogórek z pomidorkiem i cebulką
1 szklanka herbaty z melisy
1 szklanka herbaty z pietruszki 
 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz