Menu na dziś
Śniadanie
1 szklanka zakwasu
1 szklanka przecieru pomidorowego
1 szklanka wody z cytryną
Obiad
warzywka na surowo z beszamelowym sosem z kalafiora
(czerwona kapusta lekko skropiona sokiem z cytryny i wyduszona z solą himalajską )
Sos beszamelowy z kalafiora
2 różyczki kalafiora ugotowane na miękko
sól himalajska ,pieprz do smaku
gałka muszkatołowa (na czubku łyżeczki)
Kalafior zblendować razem z przyprawami -uwielbiam na ciepło jako maczanka do warzyw
Podwieczorek
dwa jabłuszka tym razem na surowo
1 szklanka herbaty lipowej
Kolacja
grapefruit
1 szklanka herbaty pokrzywowej
Wypite płyny
1 szklanka zakwasu
1 szklanka przecieru pomidorowego
1 szklanka wody z cytryną
1 szklanka herbaty lipowej
1 szklanka herbaty pokrzywowej
4 szklanki wody z cytryną
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz